Snadder og Snaskum AS
Snadder og Snaskum AS har produsert blåskjell siden 1980, og er dermed Norges eldste blåskjelleverandør.Våre økologiske blåskjell dyrkes lokalt, og pakkes her på fabrikken i Rissa i Sør-Trøndelag. Gründer, entusiast og snadderkonge Magne Hoem har vært med hele veien. Snadder og Snaskum leverer blåskjell hele året.
Best mulig - hver dag, hele året
Våre blåskjell er kåret til Norges beste! Størrelse, utseende, matinnhold og ikke minst den gode smaken, gjør at våre skjell er i en klasse for seg. Les på våre nettsider for å lære mer om hvorfor vi smaker best, og for å finne ut hvorfor våre blåskjell foretrekkes av restauranter, hoteller og catering i Norge.
Vil du lage en smakfull og sunn blåskjellrett selv, finner du gode tips under "Oppskrifter". Se også etter QR-kode på blåskjellpakken.
"Spis trygt - nyt godt" er vårt motto
Blåskjell er sunn mat som produseres på en bærekraftig måte. Alle skjell som pakkes av oss er nøye kontrollert i henhold til Mattilsynets regelverk, og vi leverer året rundt. Les mer under "Sikker Mat".
Snadder og Snaskum leverer som eneste norske produsent både bunn- og hengekultur, med hver sine unike egenskaper. Våre blåskjell er økologiske, og er sertifiserte av Debio og Friend Of The Sea.